Неділя, 19.05.2024, 08:37
Вітаю Вас Гость | RSS

Персональний сайт Стеценко Н.І.

Наш чат
200
Форма входу

Пошук

Головна » 2011 » Грудень » 11 » Рік Чорного Водяного Дракона
11:15
Рік Чорного Водяного Дракона


Як зустрічати 2012 рік?

У першу чергу – весело, перебуваючи в доброму гуморі, не уникаючи рухової активності, ігор і навіть азарту.
Астрологи відводять особливу роль 2012 році Чорного Дракона, вважаючи його кармічним.

За кілька хвилин до півночі постарайтеся ненадовго відволіктися від передсвяткової метушні і подякуйте в душі минає Кролика за всі важливі і позитивні події, які він привніс у ваше життя. З’їжте шматочок зелені, це буде приємно пухнастому символу старого року
Як тільки куранти проб’ють дванадцять разів, зверніть всі свої думки на щось позитивне, щиро побажайте добра і щастя всім присутнім на святі.
Дракон – істота, що звикла до простору. Тому астрологи, відповідаючи на питання, як зустрічати 2012 рік, рекомендують влаштувати торжество на відкритому просторі. На жаль, тісна квартира або лісова гущавина навряд чи припадуть до душі вогнедихаючому покровителю 2012 року.
У цілому, рік Дракона бажано наповнити добрими справами. Не соромтеся робити добро і виявляти любов до оточуючих, оскільки в прийдешньому 2012 році всі ваші добрі вчинки і почуття повернуться, зробивши коло від однієї людини до іншої, збагатившись новою силою і позитивною енергетикою. В результаті душі людей стануть світліше, а світ перетвориться в кращу сторону.
Чорний Дракон любить сучасні музичні ритми і бадьору музику різних стилів і напрямків – таку, від якої ваші ноги самі кинуться в танок. Тому перед тим, як зустрічати 2012 рік Дракона, обов’язково продумайте музичний супровід новорічного свята. Це можуть бути танцювальні ритми, приємні для знака Дракона, найрізноманітніші – від різких, немов кидок кобри, до гіпнотично плавних.
Ви навіть можете скласти свій власний танець – наприклад, уявити собі, як рухався б великий, але спритний дракон під традиційні музичні мотиви Сходу або ж музику наших днів. Ви зможете «зловити» ритми нового року, навіть роблячи гімнастичні вправи, головна умова – бадьорість, активність і ніякої млявості! Медитацією і самоспогляданням ви ще встигнете зайнятися трохи пізніше, а зараз Чорний Дракон з’явився до нас в 2012, щоб діяти!
Категорія: Завуч школи | Переглядів: 806 | Додав: nadejda | Теги: Завуч школи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Рукас Марина  
1
Дякую за пораду!!))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Добавити
Погода час
GISMETEO: Погода по г.Черкассы
Статистика
Поспілкуємось?
Ваша ІР адреса

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz



glitter link generator