Субота, 04.05.2024, 17:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Персональний сайт Стеценко Н.І.

Наш чат
200
Форма входу

Пошук

Головна » 2017 » Лютий » 20 » Обговорення тарифів
14:17
Обговорення тарифів

 

 

Громадські обговорення тарифів на водопостачання і водовідведеня в Ірдині тривають

16 лютого 2017 року в смт. Ірдинь в приміщенні школи відбулися чергові громадські обговорення тарифів на водопостачання і водовідведення. На зібранні були присутні заступник сільського голови Пишний М.П., староста селища Максимов О.Л., керівники місцевих організацій та установ, жителі Ірдиня.

Представники комунального господарства, вже вкотре, разом із старостою селища намагались довести обґрунтованість тарифів, наочно демонструючи з чого вони складаються.

На попередньому зібранні була створена комісія, яка працювала над аналізом запропонованих тарифів:

з централізованого водопостачання для населення -14 грн.60коп.

з централізованого водовідведення для населення -8 грн.07коп.

Судячи з виступів представників комісії, видно, що вони не дійшли остаточної згоди. Соловей П.В. висунув свої тарифи на водопостачання в розмірі 7грн.60коп, член виконкому Лялька В.В., яка разом з комісією вивчала це питання, пропонувала 10грн,75 коп. Змістовним і виваженим був виступ жителя селища Коломійця В.І., який також працював над цим питанням. Він зауважив, що підняття тарифів є необхідністю, але це питання треба грунтовно опрацювати, щоб прийняти остаточне і правильне рішення.

Громадські активісти у свою чергу ставили питання про заходи, які проводить комунальне господарство щоб заощадити, що позитивно б відбилося на формуванні тарифів. Також звучали пропозиції про обовязкове встановлення лічильників, про відрізування боржників від мережі водопостачання.

Однак не всі присутні хотіли чути одне одного. Серед присутніх у залі були й колишні керівники комунального господарства, які звинувачували керівництво підприємства у безпідставності зміни тарифів і найбільше заважали вести конструктивне обговорення.

Надмірна емоційність говорить про те, що це питання вкрай важливе для громади і такі обговорення потрібні проводити, але, на жаль, громада не звикла керуватись аргументами, а керується лише емоціями. Тож емоції в черговий раз не дозволили конструктивно завершити діалог. Тому, перш за все, нам варто вчитися чути один одного.

Тож, вивчення і обговорення питання зміни тарифів на водопостачання і водовідведення триває.

http://s1.radikale.ru/uploads/2017/2/20/e7a94841e36d4d1444b1b081629c371a-full.jpg

 

Категорія: Новини школи та селища | Переглядів: 429 | Додав: nadejda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Добавити
Погода час
GISMETEO: Погода по г.Черкассы
Статистика
Поспілкуємось?
Ваша ІР адреса

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz



glitter link generator